EURÓPAI REGIONÁLIS FEJLESZTÉSI ALAP

PÁLYÁZATI ALOLDAL

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-00921

Kedvezményezett neve: Csőmobil Kft

Projekt címe: Vállalkozásfejlesztési projekt a Csőmobil Kft. balmazújvárosi telephelyén

Támogatás összege: 9 999 790 Ft

Projekt összköltsége: 26 722 700 Ft

Támogatás intenzitása: 37,42 %

Projekt befejezési dátuma: 2022.11.16.

A projekt tartalmának bemutatása

A Csőmobil Kft. 2010. novemberében alakult családi vállalkozásként, tevékenységi körét tekintve pedig leginkább csapadékvíz elvezetési és közműépítési munkákat végez, ennek keretében ipari épületeken technológiai vezetékek és épületgépészeti vezetékek építésével, szerelésével foglalkozik.

Vállalkozásunk fejlődési szakaszát tekintve a pályázat benyújtásakor egy nagyobb beruházás szükségességéhez érkezett el, melynek a megvalósításában volt segítségére a GINOP- 1.2.9 azonosítószámú program keretében elnyert támogatás.

A munkák szervezését illetően legtöbbször közbeszerzési eljáráson indulva jutunk megbízáshoz, így a projektünk célja olyan új saját tulajdonú gép beszerzése volt, amellyel a korábbiakhoz képest még szélesebb spektrumú munkákat tudtunk elvállalni, illetve még több és nagyobb volumenű tevékenységünket tudjuk ellátni gépesített módon. A projekt keretében ennek megfelelően beszerzésre került egy MST 642 Plus típusú kotró- rakodógép, illetve ezen felül munkatársunk adatbázis-kezelő képzésben vehetett részt.

A projekt megkezdése a munkagép 2021.10.07-i megrendelésével kezdődött, mely munkagép végül a cég székhelyén 2022.03.11-án került üzembe helyezésre. A nagyobb összegű beruházást követően a vállalkozás 2022.11.16-án végezte el a projekt szakmai tartalmát képező képzést is, mely napon a projekt befejeződött. A projekt a Széchenyi Terv program keretében valósult meg, mely fejlesztés eredményeként a vállalkozás megerősíthette a versenyképességét és immáron saját tulajdonú munkagéppel felkészülten, rentábilisabban végezheti tovább szolgáltató tevékenységét.

További információ kérhető: Hajdu Péter, ügyvezető, csomobil@gmail.com